Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 + Kunci Jawaban

Vadcoy.com – Pada postingan kali ini, Mang Ocoy akan membahas tentang Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 2022/2023 + Kunci Jawaban. Silahkan simak penjelasannya dibawah ini.

Dibawah ini merupakan Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 2022/2023 + Kunci Jawaban.

Adapun Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 2022/2023 + Kunci Jawabannya berdasarkan kisi-kisi yang telah diajarkan di sekolah.

Dan semua materi yang dipakai sebagai Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 2022/2023 + Kunci Jawabannya adalah salah satunya saying congratulation, penggunaan verb dan grammar.

Pastinya Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 2022/2023 + Kunci Jawaban ini, sudah sesuai dengan kisi-kisi UAS/PAS Bahasa Inggris kelas 9.

Para peserta didik bisa mempelajari buku Bahasa Inggris kelas 9 semester 1 yang telah disediakan oleh sekolah.

Dalam persiapan menghadapi UAS/PAS kelas 9, bisa dibantu dengan mengerjakan latihan soal UAS/PAS kelas 9 yang ada pada postingan ini.

Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 2022/2023 + Kunci Jawaban

1. have a winner for this competition.

B: Wow , great……….I am proud of you.

A. Congratulation B. Good luck C. Happy for you D. Nice

Jawaban: A

2. What do the people say on other people’s success, achievements, good fortune?

A. I hope and wish B. Congratulations C. I don’t agree with you D. Amazing

Jawaban: B

3. Tania : I’ve got a terrible headache. Lana : …….

A. You should take a rest B. You should go to the dentist C. You should go to the garden D. Why you dont sleep?

Jawaban: A

4. Situation :Amanda has just got the first prize in “balap karung” to celebrate Kartini Day. Indah congratulates her. What does Indah says to congratulate Amanda?

A. Thanks, I will do the best B. Congratulations, Amanda! C. Congratulate to Amanda D. Sure, good luck!

Baca juga:  Soal Ulangan Sejarah Kelas 10 Semester 1 Kurikulum 2013

Jawaban: B

5. Rumus Past Continuous adalah…

A. Subject + be(am/is/are) + Ving B. Subject + be(was/were) + Ving C. Subject + will + be + Ving D. Subject + do + Ving

Jawaban: B

6. “May you have a bright future” what is the closet meaning of “bright” ?

A. Black B. Sunny C. Dark D. Bad

Jawaban: B

7. Complete the dialogue below by using the Expression of disagreement !

Fajrin : We should go to the canteen, no? Kevin : ……………………

A. Ok deal B. I think so C. I agree with you D. I don’t think so

Jawaban: D

8. Complete the dialogue below by using the Expression of agreement !

Jane : So, where will we go? Rudy : How about beach? Cane : _______. We will Visit Molotabu Beach Next Sunday

A. Ok deal B. I Agree but Its too far C. I don’t agree D. I don’t like it

Jawaban: A

9. 150 in English is….

A. One hundred B. One hundred and fifty C. One hundred and five hundred D. Fifteen hundred

Jawaban: B

10. Fauzan : What do you think we should give Fira as her birthday present? Arif : A book, I think Fauzan : … Arif : Yes, certainly. As far as I know, she likes book

A. Are you sure? B. I don’t think so C. Are you kidding? D. It’s impossible

Jawaban: A

11. Habib: What do you think if we study together? Vanessa: …………….. Let’s take our books

A. I can’t think so B. Good idea C. I disagree with you D. Sorry I can’t

Jawaban: B

12. What is the definition of procedure text?

A. Text that describes the product B. Text that tells the story C. Text that makes or do something step by step D. Text that entertains people

Baca juga:  Soal UAS/PAS Mapel PJOK Kelas 8 Semester 1 Dan Kunci Jawabannya

Jawaban: C

13. Andrea has _____ her umbrella

A. forget B. forgotten C. Forgot D. forgetting

Jawaban: B

14. Fauziah _____ Spanish

A. studying B. study C. is studying D. are studying

Jawaban: C

15. I need an umbrella because it is _____ right now.

A. rain B. rains C. raining D. rained

Jawaban: C

16. _____ you finished your homework?

A. have B. has C. is D. are

17. The children ______ (find) the lost puppy.

A. have find B. is finding C. have found D. are finding

Jawaban: A

18. I can’t meet my wife , Have you _____ (see) it?

A. seeing B. seen C. saw D. see

Jawaban: B

19. Ben and Marsha _____ (go) to Jakarta.

A. has gone B. have gone C. is going D. will go

Jawaban: B

20. You ____ (live) in this house

A. have lived B. will live C. don’t live D. are living

Jawaban: A

21. What are the meaning of suggestion, advice, in order to?

A. Saran, supaya,nasehat B. Supaya, nasehat, saran C. Supaya, saran, nasehat D. Saran, nasehat, supaya

Jawaban: D

22.Can I borrow the crayons, please?

A. Sure B. Yes I am C. Yes I do D. No yes

Jawaban: A

23. ANNOUNCEMENT

All students of grade IX will have a final examination. That’s why, they will have extra classes after school. All students of grade IX must join it. For the schedule and more information, please contact your class teacher.

What is the announcement about?

A. The final test B. The schedule of extra classes C. Lessons for the students of grade IX D. Extra classes for the students of grade IX

Baca juga:  Soal UAS/PAS Mapel PKN Kelas 8 Semester 1 Dan Kunci Jawabannya

Jawaban: D

24. CONGRATULATIONS ON YOUR SUCCESS IN ENGLISH SPEECH OLYMPIAD 2019.

Your best friend,

Benk Aji.

Who was the card sent to? A. Aji’s friend B. Benk Aji C. An Olympic athlete D. The speech committee

Jawaban: A

25. Jessica: Will you have lunch with me?

Samantha: I’d love to, but I am still full. I… my lunch.

A. have B. have had C. will have D. am having

Jawaban: B

Itulah pembahasan Soal UAS/PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 + Kunci Jawaban yang bisa Mang Ocoy bagikan. Semoga bisa bermanfaat bagi Anda semua!