Soal Latihan Kelas 12 Bahasa Inggris Materi Task 4, Answer The Questions

Vadcoy.com – Pada postingan kali ini, Admin akan membahas tentang Soal Latihan Kelas 12 Bahasa Inggris Materi Task 4, Answer The Questions Halaman 98 dan Kunci Jawabannya. Silahkan simak pembahasannya dibawah ini!

Dibawah ini merupakan Soal Latihan Kelas 12 Bahasa Inggris Materi Task 4, Answer The Questions Halaman 98 dan Kunci Jawabannya. Perlu diingat, kunci jawaban ini hanya resmi dari situs Vadcoy.com, bukan situs yang lain.

Adapun soal latihan dan kunci jawaban mata pelajaran Bahasa Inggris semester 2 kelas 12 SMA/MA/SMK ini hanya untuk referensi atau panduan para siswa dalam belajar secara otodidak.

Dan sebelum para siswa melihat kunci jawabannya, sebaiknya para siswa terlebih dahulu mengerjakan soalnya sendiri. Pada halaman 98, para siswa harus mendengarkan berita yang diputar oleh guru kemudian menjawab soalnya sendiri.

Kemudian para siswa bisa membandingkan jawabannya dengan salah satu teman sebangkunya.

Soal Latihan Kelas 12 Bahasa Inggris Materi Task 4, Answer The Questions Halaman 98 dan Kunci Jawabannya

Task 4: Answer the questions.

Listen to the news again.

Your teacher will play the recording or read aloud the script of the news report again.

Read the following questions and answer them briefly.

Do it individually first, then check your work by comparing your answers to one of your classmates’.

Jawaban:

1. What is the news discussing about?

Answer:

The news discussing about an artist who changes plastic bags into art works.

2. When and where did the event told by the reporter take place? Who were involved?

Answer:

When the event took place is not mentioned and the event took place on an exhibit at the Prince George’s African American Museum and Cultural Center in Maryland.

Baca juga:  Kunci Jawaban Buku Paket Mapel PAI Kelas 7 Halaman 137 Dan 138

3. What did Irby do with her newspaper plastic bag?

Answer:

The artist, Allita Irby; and the artist’s neighbor who respond positively to he Allita Irby’s idea.

4. How did she come out with the idea of turning the plastic bags into artwork?

Answer:

She changes plastic bags into art works.

5. Who are Caty Weaver, June Simms, Allita Irby, Charlotte Hogan, Alita Meyer, and Shirley Watts?

Answer:

Caty Weaver: the broadcaster in the studio.

June Simms: a reporter in the field

Allita Irby: the artist who turns plastic bags into art works

Charlotte Hogan, Alita Meyer, and Shirley Watts: Irby’s neighbors, who give positive response to what Irby does.

6. Is the news important? Why do you think so?

Answer:

Yes, it’s important because it gives ideas about how to treat plastic waste.

7. Is it very common to change plastic waste into valuable things? Why do you think so?

Answer:

Yes, it is because it helps us to reuse plastic waste into valuable things is good.

8. Do you think that Irby’s work is significant? Share your opinion.

Answer:

Yes, because it helps preserve the environment by keeping the environment clean from plastic wastes.

9. How can Irby’s idea and works contribute to the betterment of their environment?

Answer:

Plastic bags or plastic waste will not pollute the soil because they are reused for other purposes.

10. If your environment around you is ideal, how do you express your gratefulness?

Answer:

I will express my gratefulness by doing more ideas about reused plastic bags.

Baca juga:  Kunci Jawaban Buku Paket Mapel Matematika Kurikulum Merdeka Kelas 5 Halaman

Itulah pembahasan Soal Latihan Kelas 12 Bahasa Inggris Materi Task 4, Answer The Questions Halaman 98 dan Kunci Jawabannya yang bisa Admin bagikan. Semoga bisa bermanfaat bagi Anda semua!