Kunci Jawaban Buku Paket Mapel Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 128

Vadcoy.com – Pada postingan kali ini, Mang Ocoy akan membahas tentang Kunci Jawaban Buku Paket Mapel Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 128. Silahkan simak penjelasannya dibawah ini.

Berikut ini merupakan kunci jawaban bahasa Inggris kelas 10 halaman 128 Grammar Review, Task 2: Complete the Sentences.

Adapun Kunci jawaban berupa melengkapi kalimat rumpang yang memiliki kolom berisi kata-kata acak. Kunci jawaban ini bisa dipilih dari kolom tersebut yang berada di atas pertanyaan nomer satu.

Postingan yang berisi kunci jawaban ini digunakan untuk orang tua atau wali murid untuk mengoreksi jawaban siswa. Pastikan siswa telah mengerjakan secara mandiri terlebih dahulu.

Kunci Jawaban Buku Paket Mapel Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 128

Task 2: Complete the Sentences

1. His unruly behavior frequently ___ many teachers and classmates. However, Mrs. Sabariah never gets tired of giving him advice every time he makes problem.

Jawaban: Angers.

2. The city was in fire. After analyzing the situation, the general finally ordered his soldiers to move. They ___ secretly to go out of the besieged city.

Jawaban: Advanced.

3. She cannot buy gadget, clothes, shoes, and textbooks.

However, the poverty never ___ the progress of her study.

For textbooks, she usually borrows them from the school library.

Jawaban: Hampers.

4. Don’t cheat in exam. Cheating means that you __ your own life principle

Jawaban: Betray.

5. The robber __ to surrender, but the police persuaded them to give up.

Jawaban: Refused.

6. Never ___ best friends for our own advantage because best friends are like precious treasure.

Baca juga:  Soal Latihan PAI Kelas 3 SD Materi Kisah Keteladanan Nabi Ismail

Jawaban: Betray.

7. On every Sunday morning, the student organizations and their members regularly ___ to the town square to entertain and educate people to reduce the use of plastic in daily life.

Jawaban: Rally.

8. He could finally graduate from high school despite the financial problems that he faced.

He __ his life problems successfully. Learn from him.

Jawaban: Conquered.

9. The ceremony in remembrance of our founding fathers and mothers ___ in the training field.

The ceremony was a tribute to them.

Jawaban: Took place.

10. When I was in Columbus, America, I heard Tanah Pusaka song.

I __ very emotionally touched, and I even cried. I missed Indonesia, my beloved country.

Jawaban: Felt.

Itulah pembahasan Kunci Jawaban Buku Paket Mapel Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 128 yang bisa Mang Ocoy bagikan. Semoga bisa bermanfaat bagi Anda semua!