Gadang traditional house is located on the …. island

Gadang traditional house is located on the …. island

a. Kalimantan

b. Sumatera

c. Bali

d. Papua

Jawaban: b. Sumatera

Baca juga:  Agrowisata Kebun Teh Wonosari minangka salah satunggaling papan wisata kang asri ana ing wewengkon Kutha Malang. Dumunung kira kira 6 km saka Lawang lan 30 km saka Malang, ana ing lerenge Gunung Arjuna, mula hawane adhem Struktur teks ing paragraf ndhuwur yaiku kalebu ....